Little Miss Perfect Univers

 1. Vores helt egen lille boble

  Vores helt egen lille boble

  Oprettet d.

  Jeg vidste i en meget ung alder at jeg ville være mor. Ja jeg var faktisk kun 19 år da jeg blev gravid.   Mikkels far og jeg levede på en smask forelskede kærligheds sky og vi ville starte en familie. Jeg...
 2. 2019 I'm ready for you

  2019 I'm ready for you

  Oprettet d.

  Jeg håber at i alle kom rigtig godt ind i det nye år. Jeg tror faktisk aldrig at jeg har set så meget frem til et nyt år som jeg har gjort med år 2019!    2018 har været det hårdeste...
 3. My new hair

  My new hair

  Oprettet d.

    Det her havde jeg virkelig ventet på at jeg skulle få tid til igen! Jeg har i dag brugt 4 timer i frisør stolen og fået gjort mit hår super lækkert igen. Jeg har simpelthen den tykkeste...
 4. My christmas eve

  My christmas eve

  Oprettet d.

  Yaaaaaaaaaaas jeg har min dreng hjemme i år til juleaften!   Sidste år var virkelig bare den væreste juleaften jeg har oplevet! Jeg havde ikke Mikkel da han var ved hans far, og ja ja sådan skal det jo...
 5. Date ready belike

  Date ready belike

  Oprettet d.

  .. Okay jeg skulle så gøre mig klar til min date i aften - og som nok enhver kvinde ting så skal vi bare SLAY THE LOOK når vi forlader døren!   Jeg gør mig så klar til min date - i ved...

Vis os din @littlemissperfect.dk stil!