Vores helt egen lille boble

Oprettet d.

Jeg vidste i en meget ung alder at jeg ville være mor. Ja jeg var faktisk kun 19 år da jeg blev gravid.

 

Mikkels far og jeg levede på en smask forelskede kærligheds sky og vi ville starte en familie. Jeg var under uddandelse på det tidspunk og vi regnede med, at det ville passe til jeg var færdig uddannet materialist. Men allerede efter 3 uger kunne jeg bare mærke det! og ganske rigtig jeg var gravid. Vi var så lykkelige, vi skulle være en familie - det var en drøm der var gået i opfyldelse.

 

Desværre holdte drømmen ikke længe og Mikkels far flyttede ud, da Mikkel var 1 år gammel. Det var den bedste beslutning for os alle tre, og vi har et fint samarbejde omkring Mikkel i dag.

 

Nårh! Jeg stod så der, alene med min lille baby og kunne ikke få noget til at gå op i vores hverdag. Jeg arbejde i butik og det kunne på ingen måder hænge sammen på længere sigt.

Jeg havde lovet min lille Mikkel, helt fra da han lå inde i maven at mor altid vil være der og passe på ham. Så Mikkel blev min inspirration til at gå efter min drøm, til at starte op som selvstændig. 

 

Vi flyttede i efteråret fra den lejlighed hvor vi havde boet siden Mikkel blev født, ind i det dejligste hus. Det har været noget af det bedste jeg har gjort for os. Vi lever virkelig i vores egen boble og jeg kunne ikke forstille mig et bedre liv end det vi har sammen lige nu og her.

 

Min Mikkel <3

 

 

 

 

Vis os din @littlemissperfect.dk stil! ♡