Min selvbruner rutine ♡

Oprettet d.

Jeg har fået så mange spørgsmål omkring min brune farve, at jeg selvfølgelig gerne vil dele ud af hvilke tips og trick som jeg bruger for at få min lækre tan.

 

Alting bliver altså bare flottere med en god tan. At være lækker brun øger virkelig min selvtillid, jeg føler mig mere lækker fordi at jeg ser mere lækker ud!

Så når jeg trænger til et boost i den lækre retning, hiver jeg min selvbruner frem. Jeg bruger produktet Thats so tan. Jeg har været igennem utallige selvbruner, men denne her fungerer rigtig godt for mig og min hud. Denne selvbruner giver en chokolade brun farve med en fin glød. 

 

My steps:

Håret op i en knold og på med brusehætten! ..Ømt syn I know! - men hey gider altså ikke at det skal ramme mit hår! ;) 

 

Så skal hele kroppen og ansigtet eksfolierers og der bruger jeg en blanding mellem en grov og en fin bodyskrub. Det lækre ved den skrub er at den efterlader min hud SÅ silkeblød og fugtig.

 

Efter jeg har duppet min hud helt tør er jeg nu klar til at påføre min selvbruner - jeg plejer at påføre mousse på kroppen og påføre spray på hænder samt ansigt. 

 

Nu er det første fine tynde lag lagt og jeg tænder min føntørre og blæser kroppen igennem i ca. 2 min - det synes jeg fungere rigtig godt så selvbruneren trænger bedre ind og tørre hurtigere. 

 

Jeg lægger et lag igen og føntørre kroppen igen ( 2 lag i alt ) 

 

 

 

 

 

 

Jeg hopper altid i meget løst tøj efterfølgende, hvis tøjet er for stramt kan det efterlade mærker i min nylagte tan og det er vi ikke interesseret i. 

Jeg tanner mig altid om aften og går i seng lige efter. Om morgen skyller jeg det overskyende af og giver det en lækker gang fugt med min ynglings lotion. og.. Vupti!

 

 

 

- Dette var min rutine som jeg gør 1 gang i ugen. Denne farve og steps er det jeg har fundet ud af virker allerbedst på mig, men husk at finde din egen rutine som der virker bedst for dig. Alt er godt, om du skal bruge en tone mørkere eller lysere end mig - Du er perfekt som du er! 

 

 

 

.. Tøj og styling er bare så meget mere lækkert på solglødet hud! - Disse tre items vil fremhæve din nye solkysset tan 

 

your-gold-in-life

fairytale-dream-powder

youre-going-to-love-me

Vis os din @littlemissperfect.dk stil! ♡