Returnering

Fortrydelsesret

14 dags fortrydelsesret

Når du handler på www.littlemissperfect.dk har du 14 dages fortrydelsesret.
 

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du senest 14 dage efter modtagelse af din bestilling, retunere den varer du har fortrudt til vores returadresse.

Efter modtagelsen må du udelukkende håndtere varerne på en sådan måde, at du kan fastslå varernes pasform og egenskaber.

Du må undersøge varer på samme måde, som man normalt vil kunne undersøge i en fysisk butik. Dvs. du må gerne prøve varen, som du normalt ville gøre i et prøverum.

 

Returretten på 14 dage gælder også varer købt under udsalg eller kampagner.

 

Værdiforringelse

Hvis det viser sig at en varer du retunerer er i forringet stand, som gør den usælgeligt eller formindsker værdien, kan Little miss perfect afhængig af skadens omfang, fratrække værdiforringelsen fra din returnering eller helt nægte at refundere beløbet for varen.

Med værdiforringelse mener vi eksempelvist, pletter, svedlugt, tobaksrøg, slid og lignende.

 

Ombytning og Returnering

Det er muligt at returnere varer og få dem ombyttet til andre varer samt at få pengene tilbagebetalt til samme kort der er handlet fra.

Når du vil ombytte er det vigtigt at du, skriver tydeligt hvilken varer du ønsker ombyttet samt str. på din vedlagte ordreseddel. Når vi har modtaget varen, senders herefter ombytningnings varen tilbage til kunden.

Er den ønskede ombytningsvare dyrere end den vare du returnerer skal du betale for prisforskellen.

 

Returadresse:

LITTLE MISS PERFECT

CITRONVEJ 117

7800 SKIVE

DANMARK

 

Ved returnering skal du sørge for at varerne er forsvarligt indpakket samt den har det orginale emballage som du har modtaget tøjet i.

Når du sender en varer retur, beder vi dig vedlægge den ordreseddel som var vedlagt din bestilling, da du modtog pakken.

Kunden skal selv stå for omkostningerne ved evt. returnering, og vælger selv om pakken bliver sendt som et brev eller forsikret pakke, så længe den bliver sendt til vores lager.

Når vi modtager varen på vores lager, tjekker vi den, og du modtager en mail om at vi har modtaget din returnering samt får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, hvis varen ikke er forringet.

Reklamation

Reklamationsret

Dit køb hos Little miss perfect er omfattet købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet eller pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået, som følger af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vis os din @littlemissperfect.dk stil! ♡